İKİNCİ YARDIM TIR’I TÜRKMENLERE ULAŞTI

• 31 Ocak 2016
İKİNCİ YARDIM TIR’I TÜRKMENLERE ULAŞTI

Alperen Ocakları tarafından başlatılan, Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı, BBP İlçe Başkanlığı ve Dinar Belediyesi tarafından Dinar’da Suriye de ki Türkmenler için yardım toplanmıştı. Toplanan yardımların bir kısmı 1. tır ile Suriye ye gönderilmiş, ikinci kısmı ise Dinar Belediyesi Kapalı Spor Salonu tesislerinde muhafaza altına alınmıştı. Türkmenler için toplanan diğer yardım malzemeleri de BBP İlçe Başkanı Nuri Çetin ve Belediye Yazı İşleri Müdürü Mehmet Kaşlı koordinatında belediye ekipleri tarafından  2. tır’a yüklenerek Türkmenlere gönderildi. Yardım paketlerini alan Türkmen soydaşlarımız, yapılan gıda,elbise, battaniye ve ihtiyaç malzemelerini teslim aldılar. Türkmenler, tır şoförü aracılığı ile emeği geçenlere ve Dinarlı yardım sever vatandaşlara teşekkür ettiler.

2.yardimtiriulastitürkmensuriye 2.yardimtiriulastitürkmensuriye1 2.yardimtiriulastitürkmensuriye2

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Raif ÖZTÜRK Raif ÖZTÜRK dedi ki:

Sayın başkana ve Alperenkler ocağına teşekkürler…