• 18 Ekim 2015

ledliaydinlatmastmlr2

İSTASYON CADDESİ AYDINLATMA SİSTEMLERİ İNCELENDİ

İlçemiz İstasyon Caddesi – Mehmet Çavuş Lisesi önü yol genişletme çalışmaları kapsamında kullanılacak olan led’li aydınlatma direkleri ve lamba örnekleri belediyeye geldi.

Başkan Acar ve beraberinde bulunan belediye teknik ekibi tarafından incelenen direk ve ekipmanların uygun olanlarına onay verildi. İstasyon Caddesi yolu yan kısımlarına tekli, orta refüj kısmına çift taraflı 6 metre yüksekliğinde led’li aydınlatma direkleri monte edilecek. Alınan bilgiye göre, Yürüyüş yolu olan kaldırım kısmında ki andezit zemine gömülü alana aydınlatma, orta çiçeklik refüje de alttan aydınlatma sistemi monte edileceği öğrenildi.

ledliaydinlatmastmlr3 ledliaydinlatmastmlr4ledliaydinlatmastmlr1