KANAL VE ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPILDI

• 09 Kasım 2016
KANAL VE ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPILDI

İlçemizin muhtelif alanlarında belediye yaya ekipleri tarafından su kanalı ve çevre temizliği yapıldı.

Belediye Zabıta Müdürlüğüne bağlı yaya ekipler ve Park Bahçe ekipleri tarafından Dinar’ın muhtelif alanlarında temizlik çalışmaları yapıldı. İlçemizin yol kenarlarında bulunan su ark ve kanal içleri yaya ekipleri tarafından temizliği yapıldı. Atölye amirliğine bağlı yol süpürme aracı ise muhtelif alanlarda çalışma yaptı. Sonbahar ve rüzgar nedeniyle yollarda ve kaldırımlarda oluşan yapraklarında temizliği yapılıyor.

sonbahar-temziliggi166-2 sonbahar-temziliggi166-3 sonbahar-temziliggi166-4 sonbahar-temziliggi166-5