KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARI SABAH ERKEN SAATLERDE BAŞLADI

• 30 Aralık 2016
KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARI SABAH ERKEN SAATLERDE BAŞLADI

Ülkemizde etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçemize de gece geç saatlerde kar yağışı başladı. Belediye iş makineleri ve araçları tarafından sabah erken saatlerde Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Zabıta Müdürü H. Hüseyin Sarı ve Atölye Amiri Atanur Sağlam koordinatında tuzlama ve temizleme çalışmalarına başlandı.

Yol tuzlama ekibi ilk etapta yokuş bulunan TOKİ başta olmak üzere; Ilıca, Konak, Pazar, Tekke, Suçıkan, Mehmet Çavuş, Toptepe, Pınarbaşı, Bağlar, Korubaşı ve Santral Mahallelerinde araç ve iş makineleri ile tuzlama çalışması yaptı. Ekipler daha sonra koordineli olarak şehrin muhtelif alanlarında çalışmalarına devam etti.

Belediye imar ekipleri ise zabıta müdürlüğü ekipleri koordinatında ilçe merkezinde bulunan kaldırımlarda, okul önlerinde ve geçiş güzergâhlarında kar temizleme çalışmalarını sürdürdü.