KAR YAĞIŞI NEDENİYELE DİNAR’DA İKİ KAZA YAŞANDI

• 06 Ocak 2015
KAR YAĞIŞI NEDENİYELE DİNAR’DA İKİ KAZA YAŞANDI

Türkiye genelinde etkisini gösteren yoğun kar yağışı Dinar’da da etkili oldu. İlçede İlk, 5 Ocak 2015 Pazartesi akşamı yağmaya başlayan kar, gecenin ilerleyen saatlerinde yağışını tipi’ye çevirdi.

Alınan bilgiye göre ilk kaza Dinar Keçiborlu arası, Eldere mevkiinde olduğu ve kazada 3 kişinin yaralandığı bilgisi öğrenildi. Gece yaşanan ikinci kaza haberi ise Isparta yolunda bulunan Üç Tuğ Çorap fabrikası yakınlarından geldi. Şehirlerarası iki yolcu otobüsünün kayarak yoldan çıkması sebebiyle yaşanan kazada ölü ve yaralı olmazken, mahsur kalan yolculara Dinar Belediyesi ekipleri tarafından yardım edildi. Belediye Zabıta Müdürü H. Hüseyin Sarı’ya bağlı zabıta ekipleri ve iş atölye amirliği personeli tarafından gece saat 03:00’da iki otobüste toplam 46 kişi, mahsur kaldığı kaza mahallinden alınarak belediye araçları ile Dinar’a getirildi. İlçeye getirilen yolcular, belediye tarafından çorba ikramı yapılması sonrasında Akdeniz Otele yerleştirildi.

kazaaedebl02

kazaaedebl01