KARAYOLLARI YOK, DİNAR’DA BİNLERCE ARAÇ HALA MAHSUR

• 11 Şubat 2015
KARAYOLLARI YOK, DİNAR’DA BİNLERCE ARAÇ HALA MAHSUR

Etkili kar yağışı nedeni ile Dinar’da yollar kapandı. Dinar Yeni Sanayi Sitesi, Dinar merkez ve Porsuma Köyü mevki arasında yaklaşık 14 kilometrelik alanda binlerce araç ve vatandaş mahsur kaldı.

Kapanan yollar nedeniyle mahsur kalan vatandaşlar tarafından ilçede bulunan tüm otellerde yer kalmazken, Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından yönlendirilen başta çocuklar ve kadınlar olmak üzere huzurevi, hastane ve parkala düğün salonuna mahsur kalan vatandaşlar yönlendirildi. Belediye hoparlör ilanı ile de yüzlerce vatandaş Dinarlı vatandaşlara evlerinde misafir oldu. Karayollarına bağlı ekipler tarafından Dinar ve çevresine hiçbir müdahalede bulunmazken, Dinar Belediyesi Başkanı Saffet Acar’ın belediye iş makinelerini seferber etmesi ile yollarda ekipler tarafından gece gündüz çalışma yapıldı.

Gece ilçede mahsur kalan yolculara çay ve çorba ikramı yapılırken yine belediye tarafından gündüzde araçta bulunanlara ve devlet kurumunda mahsur kalan vatandaşlara kumanya ve su dağıtıldı. Belediye Başkanı Saffet Acar, zabıta ekipleri ile birlikte yolda mahsur kalan vatandaşlara ziyarette bulunarak yollarda ve belediye tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Alınan bilgiye göre, belediye çalışmalarına devam ediyor ve karayolları hala Dinar’da yok.

karkapali1