“KARNENİ GETİR KİTABINI AL” KAMPANYASINA İLGİ YOĞUN

• 30 Ocak 2016
“KARNENİ GETİR KİTABINI AL” KAMPANYASINA İLGİ YOĞUN

Dinar Belediyesi tarafından Ortaokul öğrencilerine yönelik başlatılan ‘Karneni Getir Kitabını Al’ kampanyası öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Ortaokul öğrencileri için Dinar Belediyesi tarafından başlatılan kampanya ile sömestr (15 Tatil) de okumaları için kitaplar öğrencilerle buluşuyor. Daha çok okuma, okuyan ve düşünen sayısı artması nedeni ile 2015 – 2016 öğretim yılı ortaokul öğrencileri karnelerini Dinar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne getirerek hediye kitaplarını alıyorlar.

Dinar Belediyesi kültür yayınları kapsamında Ahmet Önel’in yazdığı, Sait Munzur’un resimlediği EGİMİZİ KİM ÇALDI? isimli hikaye kitabı: resimli anlatım ve değişik hikayelerden oluşuyor.

Belediyeye gelen ilk öğrenciler kitaplarını Belediye Başkanı Saffet Acar ve Yazı İşleri Personeli Serkan Utku’dan teslim aldılar.

kitap-ortaokul-22345 (1) kitap-ortaokul-22345 (2)