KERMESTE YÜN VE İPLER UYGUN FİYATA SATILIYOR

• 05 Mayıs 2016
KERMESTE YÜN VE İPLER UYGUN FİYATA SATILIYOR

Dinar Belediyesi Bayanlar Meclisi Başkanı Günsel Acar öncülüğünde ve Bayanlar Meclisi tarafından Suçıkan Park tesislerinde açılan kermes devam ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda bahar mevsiminin girmesi ile çalışmalarına başlayan bayanlar meclisi, öğrenciler ve yardıma muhtaç aileler için satışlara başladı. Açılan kermes standına; elbise, şapka, hediyelik eşya ve bayanların kendi yatıkları el yapımı oyuncak bebekler bulunuyor.

UYGUN FİYATA YÜN VE İPLER

Öğrenciler ve yardıma muhtaç aileler için yapılan kermeste, uygun fiyata yün, nakış ipleri, örgü ipleri, örgü yünleri, dantel ve dantel ipleri de yer alıyor. Bayanlar Meclisi Başkanı Günsel Acar, “öğrencilere ve yardıma muhtaç ailelere yardımcı olmak isteyen hayırsever vatandaşlarımızı standımıza bekliyoruz”  mesajında bulundu.

bayanlar-mec-ipp (1) bayanlar-mec-ipp (2) bayanlar-mec-ipp (3) bayanlar-mec-ipp (4) bayanlar-mec-ipp (5)