KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARI

• 13 Haziran 2016
KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARI

Dinar Belediyesi tarafından 2016 yılı yol yapım çalışmaları kapsamında kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

Kilitli parke taşı döşeme çalışmaları ilk olarak doğalgaz hattı döşeme çalışmaları biten Cumhuriyet Mahallesi Dinar Meslek Yüksek Okulu çevresinde yapımına başlanarak tamamlandı. Kilitli parke taşı döşeme faaliyetleri, belediye ekipleri tarafından Pazar Mahallesi (Ilıca altında ki cebri borular) alanında alt yapı ve tesviye çalışmaları bittikten sonra döşeme tamamlandı. Bağlar Mahallesi yollarında ise döşeme çalışmaları başladı.

k-parktas (1) k-parktas (2) k-parktas (3) k-parktas (4) k-parktas (5) k-parktas (6)