KİŞİSEL GELİŞİMLERİN ARTIRMAYA YÖNELİK SEMİNER

• 18 Mart 2016
KİŞİSEL GELİŞİMLERİN ARTIRMAYA YÖNELİK SEMİNER

Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneği DEGDER tarafından ilçemiz Suçıkan Park Tesislerinde ‘Kişisel Gelişimlerin Artırmaya Yönelik Seminer düzenlendi.

Programa; Belediye Başkanı Saffet Acar, eşi Bayanlar Meclisi Başkanı Günsel Acar, Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Ogün Sezer, Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk ve dernek üyeleri katıldı. Dernek Başkanı Sezen tarafından yapılan açılış konuşması sonrasında Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk, DEGDER tarafından basımı yapılan Elifnur’un Öyküsü isimli kitabın tanıtımını yaptı. Yerel yönetimlerin tanıtımı konusunda ise Belediye Başkanı Saffet Acar, belediye hizmetleri isimli seminerini slayt eşliğinde sundu. Acar konuşmasında şunları söyledi; “2009 Yılında göreve başlamamız ile birlikte şimdiye kadar çok şeyle başardık, toplam 180 km uzunluğunda yol yaptık. Toki Özyuvam arasında yeni bir yol açtık. Lise önünde ki yolu yaparak açılışını gerçekleştirdik. Asri mezarlığımızın tüm yolları yapıldı, wc, abdesthane ve bay bayan mescit monte edildi. Eldere su pompa motorlarını yeniledik, 5.475 metre su, 2.700 metre kanalizasyon, 700 metre drenaj ve 114.412 metre doğalgaz hattı döşedik.  63 adet oyun ve fitness aletleri kurulumu yapıldı, Yunus Emre okulumuzun 4 dersliği belediyemiz tarafından yapıldı. Suçıkan park tesisleri baştan aşağı yenilendi, Santral kanalı, DDY altında kanal, öğretmenevi kanalına yol yapıldı. Belediyemiz bünyesine 28 adet araç ve iş makinesi alındı.” dedi. Acar konuşmasının devamında ise tüm belediye birimlerinin yapmış olduğu çalışmalar ve yapılacak projeler hakkında programa katılanlara bilgi verdi.

egd-acar-sunum (1) egd-acar-sunum (2) egd-acar-sunum (3) egd-acar-sunum (4)