• 11 Eylül 2015

lisecaddsibasliyor (2)

LİSE CADDESİ YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

İlçemiz İstasyon Caddesi (Dinar Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi önü) yol güzergahında yapılacak olan yol genişletme başladı.

İlçemiz Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi ön ve yan cephelerinde bulunan İstasyon ve Hüyük Caddelerinde yer alan yollarda, Atölye Amirliği iş makineleri, fen işleri müdürlüğü imar ekipleri, park bahçe ve su arıza amirliği ekiplerince ortaklaşa yapılan çalışmanın ilk ayağı olan yol genişleme çalışmalarında zemin hazırlama ve kumlama çalışmaları devam ediyor.

Devam eden çalışmaları; Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Şehircilik ve İmar Müdürü Mestan Gürgün, Fen İşleri Müdürü Ali Özdemir, Fen İşleri İnşaat Teknikeri Ertuğrul Tuncoğlu, Fen İşleri Harita Teknikeri Muharrem Esen, İmar Müdürlüğü Harita Teknikeri Erkan Özkan tarafından yerinde inceleniyor.

lisecaddsibasliyor (1) lisecaddsibasliyor (6) lisecaddsibasliyor (5) lisecaddsibasliyor (4) lisecaddsibasliyor (3) lisecaddsibasliyor (2)