LİSE CADDESİ YOLU GENİŞLEME ÖNCESİ İSTİŞARE

LİSE CADDESİ YOLU GENİŞLEME ÖNCESİ İSTİŞARE

lsecad1

IŞIKLI YOL DÜZENLEMESİ İÇİN İSTİŞARE YAPILDI

İlçemiz Lise (İstasyon) Caddesi güzergâhında ki yolda düzenleme çalışması öncesinde, yapılacak olan kamulaştırma işlemleri için bina sahipleri ile toplantı yapıldı.

Lise Caddesi üzerinde bulunan yolda yapılacak kamulaştırma öncesi güzergâhta bulunan bina sahipleri ile belediye meclis toplantı salonunda görüşme yapıldı. Başkan Yardımcı Rafet Şimşek, İmar ve Şehircilik Müdürü Mestan Gürgün, Harita Teknikeri Erkan Özkan ve Harita Teknikeri Ercan Karagöz’ün hazır bulunduğu toplantıda kamulaştırması yapılacak parsel sahiplerine bilgi verildi.  Yapılan toplantıda vatandaşlar, belediye tarafından yol genişletmenin Dinar’a çok yakışacağını ve biran önce çalışmanın başlamasını temenni ettiler.

lsecad2

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. osman dedi ki:

yolu ne kadar genişletirseniz genişletin yeniyol ilkokulunun olduğu caddede kaldırıma park eden araçlar yüzünden; terminal caddesi ve halk bank çevresinde kaldırımı işgal eden esnaflar yüzünden; lise caddesinde mısırcı, araba yıkamacı, ekmekcinin arabası vs yüzünden yolun ortasından yürümek zorundasınız; bence kaldırımları komple kaldırın herkes yolda aracını sürsün veya yürüsün en azından kaldırım var diye güvenmeyiz.

2. Berber NiyaziDERE MUHTARI dedi ki:

aynı genişletme işlerini dere mah sinde de bekliyoruz çünki o yollarımızı üç ayrı mahhale artı köylü kulanıyorbu imkanlar ve ekip var belediyemizde herşey dereden geçer