• 22 Eylül 2015

lisecaddesiyüklenicifirma (1)

LİSE CADDESİNDE YOL PLANI

İlçemiz İstasyon Caddesi (Dinar Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi önü) yol güzergahında yapılacak olan yol genişletme çalışması için başkan Acar ve teknik heyet tarafından keşif yapılmıştı.

Yapılacak olan yol güzergahında teknik ekip tarafından; kod ayarı, kaldırım ve yol mesafesi, alt yapı, elektrik ağı ve aydınlatma, orta refüj ve ağaçlandırma işlemleri için teknik hazırlık sonrasında ihaleyi alan yüklenici firma tarafından çalışmalar başlatıldı.

Doksan gün içinde çalışması tamamlanarak belediyeye teslim edilecek alanda Belediye Başkanı Saffet Acar inceleme ziyaretlerinde bulunarak kontrollerde bulunuyor. Alınan bilgiye göre, Öğretmen evi ile İstasyon yol kavşağı arasında çift yol yapılacak, yolların 5.20 metre eninde olacağı, kaldırımlara aydınlatmalı ledli ışık sistemi döşeneceği, orta refüjün 80 santim eninde planlanarak yapılacağı ve aydınlatma direklerinin monte edileceği öğrenildi. Alanda yapılan yolların alt yapısı tamamlanması sonrasında yola granit kesme taş, kaldırımlara ise andezit taşı döşeneceği öğrenildi.

lisecaddesiyüklenicifirma (2) lisecaddesiyüklenicifirma (3) lisecaddesiyüklenicifirma (4) lisecaddesiyüklenicifirma (5)