MARSYAS FESTİVALİ ÖN HAZIRLIK TOPLANTISI

• 15 Şubat 2016
MARSYAS FESTİVALİ ÖN HAZIRLIK TOPLANTISI

VII. Marsyas Uluslararası Marsyas Kültür Sanat ve Müzik Festivali ön hazırlık toplantısı ilçemiz Dinar Meslek Yüksek Okulunda yapıldı.

Toplantı, Belediye Başkanı Saffet Acar başkanlığında gerçekleşti. Düzenlenen toplantıya;  Dinar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard. Doç. Dr. Hayrettin Ertan Afyon, Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuarı Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Fakın Can Yürük, konservatuar festival komite üyeleri ve Dinar festival komite üyeleri katıldı. Yapılan görüşmede, 2016 yılında yapılacak olan Marsyas Kültür Sanat ve Müzik Festivalinin 1 ile 5 Haziran tarihleri arasında süreceği kararı alındı. Festivalin içeriğinde yer alacak sempozyum, panel, konserler ve sergiler ile ilgilide komite üyeleri arasında bilgi alışverişi ve istişare yapıldı.

festivaltoplantı-2016 (2)festivaltoplantı-2016 (1)