• 18 Nisan 2015

festtoplsck01

MARSYAS FESTİVALİNİN SON İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

14 – 18 Mayıs 2015 tarihlerinde düzenlenecek olan Uluslararası Marsyas Kültür Sanat ve Müzik Festivalinin son istişare toplantısı düzenlendi.

Uluslararası Marsyas Kültür Sanat ve Müzik festivalinin son istişare toplantısı festival düzenleme ve yürütme kurulu tarafından Dinar Belediyesi Suçıkan Park tesislerinde yapıldı. Toplantıya; Belediye Başkanı Saffet Acar, Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müdürü Doç. Dr. Uğur Türkmen ve festival düzenleme ve yürütme kurulu üyeleri katıldı. Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğretim görevlisi ve festival yürütme koordinatörü Fakı Can Yürük öncülüğünde yapılan festival öncesi istişare toplantısında, festival ile ilgili gelinen son aşama değerlendirildi.