Mert Fırat Dinar Belediyesini Ziyaret Edecek

• 17 Haziran 2017
Mert Fırat Dinar Belediyesini Ziyaret Edecek

Dinar Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen yaşlılık çalışmaları doğrultusunda oyuncu Mert Fırat Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ın konuğu olacak. Halka açık olarak gerçekleştirilecek olan toplantı 19 Haziran 2017 Pazartesi günü saat 13.30’da Dinar Belediyesi Meclis Salonunda yapılması planlanmaktadır.
Dinar Belediyesi Yaşlı Bakım Ağı konusunda bilgi alacak olan sinema ve dizi oyuncusu Mert Fırat sosyal sorumluluk projesi olan ve kendisi tarafından kurulan İhtiyaç Haritası Projesi hakkında Dinarlı vatandaşlarımıza bilgi verecek.

19 Haziran 2017 Pazartesi günü saat 13.30’da Dinar Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilecek olan programa tüm halkımız davetlidir.