MEVLÜT ER BİR MESAJ YAYINLADI

MEVLÜT ER BİR MESAJ YAYINLADI

mevliterchp000

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mevlüt Er Bir Mesaj Yayınladı

Tören alanı Hükümet Konağının önüdür. Miting alanı ise Salı pazarıdır. Kimse kendisini Dinarlının ve halkın üzerinde göremez. Bu düpedüz halka ve hukuka saygısızlıktır. Ertesi gün saat 3 te yapılacak bir tören için 24 saat önceden bir şehrin ana caddeleri kapatılamaz. Yangın olabilir, itfaiye araçları geçemez. Hasta olabilir, ambulans geçemez. Hastası olan, çocuğu olan, ölüsü olanlara saygı gerekir. Esnafın iş kaybını söylemiyorum bile. İnsanların seyahat, ulaşım, çalışma özgürlükleri kısıtlayarak engellemek kimsenin hakkı değildir. Gece vakti yapılan çalışmaların gürültüsü verilen rahatsızlığı da halka bakış açısını gösterir.

Tepki gösterdiğimde herkes topu birbirine atmıştır. DSİ’nin düzenlediği söylemiştir. Ama bir tek DSİ yetkilisi orada yoktu. DSİ amblemini taşıyan hiç bir araç ve gereç yoktu. Açılışsa amaç açılacak yer neresi ise tören orada yapılır. Bir kentin orta göbeği işgal edilmez. Kaldı ki 50 müjde içinde Dinarla ilgili hiç bir çalışma yoktu. Peki siz Dinar’da neyin açılışını yapma bahanesi ile halkı sıkıntıya sokuyorsunuz. Ankara’da kanlı cumartesi de elini oynatmayanlar, küçük Dinar’da işgal günleri gibi davranmışlardır. Birbirlerini keyfi olacak diye benim insanlarımı mağdur etmeye kimsenin hakkı yoktur. Hukuksuzluk, keyfi davranma, gösteriş bir yöntem ve yönetim anlayışı haline gelmiştir. Bilinmelidir ki suskunluğumuz ülkeye ve insanıma saygımızdandır. Sabrımızı kimse sınamasın ve bizleri gerektiğinde elimizi değil kellemizi koyarız ülkemizin menfaatleri için.  Ayrıca Türkiye bir hukuk devletidir. Çöl bedevileri gibi çadır devleti değil. Açılış için yapıldığı söylenen bu halka saygısızlıktır. Tören Dinar’da ne açılacak ki insanların özgürlükleri kısıtlanıyor? İş mağduriyetlerine neden olunuyor.

Mevlüt Er

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. AKP den Kadir S. dedi ki:

belediye aylar önce bir program yapmış yurt dışından gelecek olan misafirlere davetiye gönderilmiş, bütün hazırlıklar yapılmış, toplantının konusu yaşlılıkta sağlık ne kadar güzel değilmi?
    Bizim AKP de belediyenin bu yaptığı toplantıya kimse gitmesin diye sayın bakanımız aynı saatte bir açık hava toplantısı düzenliyor,
    CHP ilçe başkanı mevlüt er bir açıklama yapıyor bütün gerçekleri orta yere koyuyor, buna nasıl bir cevap vereceksiniz? bu yapılmamalıydı bakanımız başka bir günde toplantı yapabilirdi!
    Birde şunu hatırlatmak gerekirse; Sayın bakanımız bu güne kadar en elli defa dinara geldi hiç böyle bir yollar ve caddeler trafiğe kapanmadı.
    Partimiz ilçe başkanına sordum bakanımız bugün neyin açılışını yapacak diye ” valla bende bilmiyorum dedi”
    bu açılış toplantısında devletin memurlarıda olmasa tamamen fiyaskoydu, halktan kaç kişi vardı bana bunu açıklarmısınız?
    Dün Ankarada soma faciasının mahkemesi vardı avukatlar bu gün yas gününün son günü mahkemeyi yarına erteleyelim dediler ve mahkeme ertelendi.
    siz ne yaptını yas gününde açık hava mitingi düzenlediniz olmaz böyle yönetim olmaz,
    doğruya doğru söylemek gerekirse CHP ilçe başkanı Mevlüt erin açıklaması yerinde bir açıklama olmuş muhalif olarak kendisini kutluyorum..