• 29 Nisan 2015

CGR_3957

MHP ADAYI İSMAİL ELİBOL DİNAR’I ZİYARET ETTİ

MHP Milletvekili Adayı İsmail Elibol seçim çalışmaları kapsamında Dinar ilçesini ziyaret etti.

Dinar yine ‘MHP’ diyecek

Dinar’ın 1999 yılından itibaren MHP’ye her zaman büyük destek verdiğini ifade eden Elibol, “Dinarlı hemşerilerimiz MHP’nin siyasetinden hep memnun kalmıştır. 7 Haziran’da yine tercihini MHP’den yana kullanacağına inanıyoruz” dedi

Seçim çalışmaları kapsamında Sandıklı ve köylerini ziyaret eden MHP Milletvekili Adayı İsmail Elibol dün de Dinar ilçesini ziyaret etti. İlçe halkıyla bir araya gelen Elibol 7 Haziran’da gerçekleştirilecek genel seçimlerde partisine destek istedi.

Kendisinin de Sandıklılı olması nedeniyle Dinar’a neredeyse her gün geldiğini ifade eden Elibol, “Dinar tarihiyle, kültürüyle ilimizin göz bebeği olan ilçelerindendir. Bugüne kadar MHP’ye büyük destek veren ilçe halkımızın 7 Haziran’da yine tercihini MHP’den yana kullanacağına inanıyoruz. 7 Haziran’da MHP iktidarıyla Türkiye eski güzel günlerine kavuşacak” dedi.

ACAR DİNAR İÇİN ŞANS

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ın Türkiye’nin en başarılı belediye başkanlarından biri olduğunu söyleyen Elibol, “Değerli ağabeyimiz Saffet Acar 2 dönemdir ilçenin belediye başkanlığını yapıyor. Türkiye’nin en başarılı belediye başkanlarından birisidir. Çalışmalarıyla hep gurur duyuyoruz. Zaten ilçe haklıda Acar’a desteğini fazlasıyla gösteriyor” dedi.

HALKIMIZ ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

Dinar halkının sorunlarını dinleyen Elibol, “Dinlediğimiz sorunlar sadece Dinar’ın değil Türkiye’nin genel sorunlarıdır. Ekonomik çöküntü içinde olan halkımız artık iktidarın değişmesini istiyor. Türkiye 7 Haziran’da tarihinin en önemli seçimlerinden birisine girecek. İnşallah Dinarlı hemşehrilerimiz ve milletimiz MHP’yi iktidara taşıyacaktır. MHP Türkiye’nin çimentosudur. Bu yüzden halkımız gerçek vatan sevdalılarıyla birlikte yürüyecektir” dedi.

Bölgede oldukça iyi tanınan Elibol’un gerçekleştirdiği ziyaretlerde Dinarlı esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

CGR_3986

CGR_3990

CGR_3996 CGR_4073 CGR_4071 CGR_4059 CGR_4050 CGR_4047 CGR_4033 CGR_4029 CGR_4007 CGR_4006 CGR_3997