• 13 Ekim 2015

yolkapaliacar, (2)

MHP İLÇE TEŞKİLAT BAŞKANI İBRAHİM ACAR’IN AÇIKLAMASI

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 13 Ekim 2015 Salı günü yani bugün halka hitap edecek olması nedeni ile Dinar Ak Parti İlçe Teşkilatı ve Dinar Orman İşletme Müdürlüğü, DSİ Isparta Bölge Müdürlüğü, Hastane Personeli ekip ve araçları tarafından şehrin en işlek yolları buralardan İtfaiye, Ambulans ve cenaze araçlarının geçeceği hiç düşünülmeden trafiğe kapatılmıştır.

İlçemiz Dinar’da; Cumhuriyet Meydanı köşesi ile aşağısında ki uzantı yolu olan Cumhuriyet Caddesinin 12 Ekim Pazartesi günü saat 18:00 dan itibaren kapatılması, bu gününde Salı (Pazar) günü olması trafiği durma noktasına getirmiştir. Esnaflarımızdan ve birçok vatandaşımızdan ciddi şikayetler, belediye başta olmak üzere gerekli mercilere ve şahsıma iletilmiştir. Yolları bir gün öncesinden kapatarak insanları mağdur etmenin vebali günah değil kul hakkıdır. Bu insanların zamanını çalmaktır.  (Ak Parti Genel Merkezinin Cumartesiye kadar açılış ve miting gibi tüm programları iptal etmesine rağmen)

Cumhuriyet tarihimizin en büyük bombalı hain terör saldırısını yaşadığımız bu günlerde, siyaset ve politika gütmek, 3 günlük yas ilan edilen ülkemizde ‘temel atma töreni’ adı altında oy istemek kabul edilebilir bir şey değildir.

YORUM YÜCE HALKIMIZIN…

İbrahim Acar