MİLLET VEKİLİ ADAYLIĞI İÇİN BÖLGE SEÇİMİNİ YAPMIŞ .SAFFET ACAR

MİLLET VEKİLİ ADAYLIĞI İÇİN  BÖLGE SEÇİMİNİ YAPMIŞ .SAFFET ACAR

lozansariogluavatar

MİLLET VEKİLİ ADAYLIĞI İÇİN  BÖLGE SEÇİMİNİ YAPMIŞ .SAFFET ACAR

Dinar Belediye Başkanı sayın Saffet Acar, Belediye Başkanlığından çok bir sanayici,  bir  fabrikatör  iş ve aş veren   olarak tanınır.Ticari hayatda da doğru, güvenilir,verdiği sözden  asla dönmeyen  bir kişi olarak bilinir.  Bölge vatandaşlarının iyi ve kötü günlerinde hep yanlarında olması her kesimin sevgisini kazanmış bir şahsiyettir.Bu sevgi siyasetle birleşincede son zamanlarda  gittiği  toplantılarda, İlçe kongrelerinde sevenleri tarafından Millet Vekili  olması için tavsiyeler,tezahüratlar  ve yoğun ilği bunu göstermektedir.

Her parti seçimlerde kazanma şansı  çok yüksek olan şahısları arayıp bularak aday yaparlar.  Bunun içinde seçim bölgesi olan o  yörede  herkes tarafından sevilen,taktir edilen ve kendi partisi dışında diğer partilerden de oy alabilecek adayları ilk sıralara koyarlar. 2015 yılı hazıran ayında  yapılacak olan Millet Vekili seçimlerinde Afyon MHP ‘si  oylarının  artmasını  ve fazla  Millet Vekili çıkarmak istiyorsa Saffet Acar’ı Belediye Başkanlığından  feragat ettirip Birinci Sıradan Afyon Millet  Vekili  adayı olarak  açıklaması hem partinin hemde bölge insanının lehine olacaktır.

Dinar tarihinde  ilk defa üst üste Belediye Başkanlığını  çok açık bir farkla kazanmiş olan  Sayın Saffet Acar Dinar’da olduğu kadar Dazkırı,Başmakcı,evciler,gökçek  , Kızılören gibi  İlçe  ve kasabalarda da  sevilip sayılmaktadır.Başta dürüst ve çalışkanlığı yanı sıra yardım sever bir insan  olarakda isim yapmıştır. Fabrikasında yüzden fazla çalışana iş vererek sevilen bir patron  ve ekonomiye katkıda bulunan bir  iş adamı olarak herkes tarafından taktir edilmektedir.  Doğumdan ,  ölüme,düğünden,nikahına kadar insanlarla her an iç içe yaşamayı seven Acar ,insanlara hizmet etmekten mutluluk duyan ve yaptığı işleri severek,isteyerek yapan güvenilir bir kişi olarak yörede  her  vatandaş tarafından  çok sevilmektedir.

Sayın Saffet Acar;Belediye Başkanlığını  kazandığı ilk devrede de Hükümetin desteği olmadan da harika işler yatırımlar yaptığını gördük.Geçmişte İktidar Hükümeti  Başkanının  bıraktığı  enkazı ve o günün parasıyla trilyonlarca borçun   yanı sıra Memuruna maaş ödeyemeyen  Belediye’yi   Memur ve işcisine üçretlerini muntazam ödeyen ,borçlardan kurtulmuş itibarlı  Belediye haline getirmiş,bir tarafdan da  belediye’ye  yirmiden  fazla iş makınası,servis aracı,anbulans ve asfalt makinalari kazandırıp en bakımsız semtlerdeki  yıllarca ihmal  edilmiş yolları bile asfalt dökerek çamurdan kurtarmıştır. Yeni yollar  acarak atıl durumda olan yerleri değerlendirmiş, senelerden beri ihmal edilen mezarlık ihata duvarları çekilerek ara yolları  kilitli taş döşenerek  halkın hizmetine açılmıştır. İkinci kez Belediye Başkanlığını  çok açık bir farkla kazanan Acar’a  AK partiye geçmesi için yapılan teklifleri  hep geri çevirerek red etmiştir.

Bölgede yıllardır Millet vekili cıkmadığına değinen Acar “ afyonkarahisar da Güney diye tabir ettiğimiz  Dinar gerçekten oy potansiyeli çok yüksek olan bir  yer  buraya  kimler bağlı Dazkırı,Başmakcı,Evciler ,      gökçek,Kızılören bu yöreden mutlaka bir Millet Vekilinin çıkması lazım. Afyonkarahisar’ın  Güney   cepesi  dediğimiz yerde  şuan  Millet Vekili yok, dolayisiyle  saydığım  İlçelerin beldelerin büyük ısrarı söz  konusu bana Millet Vekili olmam konusunda  tavsiyeleri oldu.  Doğru yerde doğru İnsanların olması lazım” diyerek bazı şartların oluşması için  kararı zamanın akışına bırakmıştır.

Bu bölgelerde MHP teşkilatının İlçe kongrelerinde Sayın Acar’a  yoğun ilği ve   tezahürat yapıldığı gözlenmekte Millet Vekili olması için sologanlar  atılarak desteklendiği görünen  bir gerçektir. Lakin  İl teşkilatı ve seçmenlerin çok ısrarı söz konusu olurda,  Afyon MHP   İl teşkilatı  da  Listenin BİRİNCİ sırasını teklif ederse , Belki Belediye Başkanlığından sayın Acar ferağat edebilir. Yoksa bu  şartlar oluşmadığı taktirde Belediye Başkanlığından da ayrlmaz,  Millet  vekili adaylığınıda  kabul etmez  görüşündeyim.

Milliyetci Hareket Partisi Afyon İl Teşkilatının Sayın Acar’ı birinci sıra Afyon Millet vekili adayı olarak koymaları durumunda  diğer partilerden de oy alacağı  bir  gerçektir.Çünkü bu bölgelerde Sayın Saffet Acar kadar siyasetde öne çıkan başka bir isim hemen hemen yok  gibidir.Afyon’da MHP  ilk  sıraya Acar’ı koymakla iki ve üçüncü sıra  adayında Millet Vekilliği şansını artırmış olacaktır.Çünkü Dazkırı,  Başmakçı, Evciler, gökçek,Kızılören ve bağlı köylerin diğer partilere giden oylarıda Saffet Acar ismini başta görünce  seçmen çok tanıdığı,sevdiği,taktir ettiği isme oy’unu  kullanacaktır.  MHP   İl   teşkilatı vakit geçirmeden Sayın Acar’la temasa geçerek Belediye Başkanlığından feragat ettirip biran  evvel  çalışmaların başlamasına  adım atmalıdır. Böyle bir şansı bir daha yakalamak nasip olmayabilir,  bu nedenle  Afyon MHP  İl Teşkilatının bu avantajı  bu doğrultuda kullanması partiye  fazladan Millet vekili ve oy kazandıracaktır.

Saygılarımla.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM