• 15 Mart 2015

zeybekav0

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI AV.RAMAZAN ZEYBEK

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Av. Ramazan Zeybek, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’a ziyarette bulundu.

İlçemiz Avdan Köyünden olan Zeybek, 2003 yılında İstanbul Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra avukatlık yapmaya başladı. Türk Patent Enstitüsü nezdinde Marka Patent Tasarım Coğrafi işaret konularında işlem yapmaya yetkili Marka Patent vekilliği ile bilirkişilikte yapmaktadır.

Zeybek’in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Acar yaptığı açıklamada, “Dinar’ımıza Afyonkarahisarımıza yakışır bir Milletvekili olacağından eminim. Kendisine ziyaretinden dolayı teşekkürler ediyorum. Çıktığı bu kutlu yolda başarılar dilerim” dedi.