MİNİKLERDEN SAFFET ACAR’A ZİYARET (video)

• 17 Kasım 2016

MİNİKLERDEN SAFFET ACAR’A ZİYARET

Şakir Ünver İlköğretim Okulu 1-A Sınıfı Öğretmeni Muharrem Çakı öğrencileriyle birlikte belediyeye gelerek Belediye Başkanı Saffet Acar’ı ziyaret etti.

Sınıf olarak ziyarete gelen öğrencileri meclis toplantı salonunda ağırlayan Belediye Başkanı Saffet Acar, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini belirtti. Sınıf Öğretmeni Muharrem Çakı, okullarına yapılan eğitim yardımı nedeniyle Belediye Başkanı Acar’a teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu. Öğrencilere dama oyun takımı hediye edilmesi sonrasında Başkan Acar öğrencilerle bir sohbet gerçekleştirdi. Çocuklara çeşitli sorular soran Acar, belediye hakkında da miniklere bilgi verdi. Yapılan ziyaret sonrasında, öğrenciler tarafından yapılan resimler Başkan Acar’a hediye edildi. Çekilen hatıra fotoğrafı sonrasında öğrenciler belediye aracı ile okullarına götürüldü.

sakirunver1azyrt-1 sakirunver1azyrt-2 sakirunver1azyrt-3 sakirunver1azyrt-4 sakirunver1azyrt-5 sakirunver1azyrt-6 sakirunver1azyrt-7 sakirunver1azyrt-8