MÜFTÜ ŞİMŞEK İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

• 26 Ocak 2017
MÜFTÜ ŞİMŞEK İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Belediye Başkanı Saffet Acar, Sakarya’ya bağlı Pamukova ilçesine müftü olarak atanan Müftü Celil Şimşek’in veda yemeğine katıldı.

Müftülük personeli tarafından hazırlanan Programa; Kaymakam Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Saffet Acar, Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken, Emniyet Müdürü Yunus Dinç, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü İrfan Yüksel, Birlik Başkanı Fevzi Şen, Müftülük personeli, Dinar Merkez köy ve kasaba imam hatipleri katıldı.

Müftü Celil Şimşek, Dinar’da yedi yıla yakın görev yaptığını belirterek tüm müftülük çalışanlarından ve programa katılanlardan helallik istedi. Belediye Başkanı Saffet Acar ise Celil Şimşek’in tayinin çıkmasından dolayı üzüldüklerini ama yeni görev yeri için ise sevindiğini, Pamukova ilçesinde artık çalabilecekleri bir kapı olduğunu söyleyerek yeni görev yerinde başarılar diledi. Başkan Saffet Acar ve İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin tarafından Müftü Celil Şimşek’e plaket hediye edildi.