MUHTARLARLARIMIZDAN ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNE ANLAMLI ZİYARET

• 12 Eylül 2017
MUHTARLARLARIMIZDAN ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNE ANLAMLI ZİYARET

İlçemiz Dinar Merkez Mahalle Muhtarları, Dinar Belediyesine gelerek zabıta ekiplerinin Zabıta Haftası’nı kutladılar.

Dinar Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Sabri Can Bekle vermiş olduğu mesajında; “1826 yılında kurulan Zabıta Teşkilatı’nın bu yıl 191’inci kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Mesai mefhumu gözetmeksizin gece-gündüz demeden özveriyle çalışan tüm zabıta arkadaşlarımızın Zabıta Haftası’nı kutluyoruz.” Dedi

Dernek Başkanı Bekle ve Stadyum Mahallesi Muhtarı Seval Çalışkan dernek adına, tüm zabıta personeline itafen Zabıta Müdürü Hasan Hüseyin Sarı’ya çiçek taktim ederek çalışmalarında başarılar dilediler.