YENİ PARKUR KURULDU HAFTA İÇİ BEŞ GÜN DEVAM EDİYOR

• 19 Aralık 2016
YENİ PARKUR KURULDU HAFTA İÇİ BEŞ GÜN DEVAM EDİYOR

ÜCRETSİZ PARKUR EĞİTİMİ DEVAM EDİYOR

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ın talimatı ile ilçemiz Kapalı Spor Salonu tesislerine Polislik, Astsubaylık ve Özel Harekât (fizik yeterlilik) mülakatlarına hazırlık için parkuru devam ediyor.

Özel Harekât, Astsubay ve Polislik mülakatlarına girecek öğrenciler, ücretsiz olarak kayıt yaptırabilirler.

İbrahim Gökçe’den alınan bilgiye göre, parkur eğitimi Milli Güreşçi ve Antrenör Baki Öztürk eşliğinde  hafta içi beş gün akşamları 19:30 ile 21:30 saatleri arasında gerçekleşiyor. Parkur eğitimi tamamen ücretsizdir.

Kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler, stadyum yanında bulunan Belediye Kapalı Spor Salonu tesislerine gelerek Tesis Amiri İbrahim Gökçe’den detaylı bilgi alıp kayıt yaptırabilirler.

_0mesaj-786-mesaj-bskn

Polislik, Astsubaylık ve Özel Harekat fizik yeterlilik mülakatlarına katılacak tüm Dinarlı öğrencilerime başarılar dilerim.

Saffet ACAR

Dinar Belediye Başkanı