O BÖLGEYE TRAFİK IŞIKLARI MONTE EDİLDİ

• 14 Ekim 2016
O BÖLGEYE TRAFİK IŞIKLARI MONTE EDİLDİ

KAVŞAK NOKTASINA TRAFİK IŞIKLARI MONTE EDİLDİ

İlçe merkezinde bulunan karayollarına bağlı ana yolun, Dörtyol Mahallesi ve Korubaşı Mahallesi arasında bulunan kavşak noktasına trafik ışıkları monte edildi.

Karayolları tarafından trafik ışıkları monte edilmesi sonrasında Belediye Başkanı Saffet Acar ve Zabıta Müdürü H. Hüseyin Sarı tarafından incelemede bulunuldu. Şehirlerarası yol ve Dinar’ı birleştiren 3 geçiş kavşak noktasından biri olması nedeniyle, trafik ışığı olmayan bölgede kaza riski yüksekti. Monte edilen trafik ışıkları sonrasında, trafiğin yoğun aktığı kavşak noktası için olası trafik kazaları riski ortadan kalktı. Başkan Saffet Acar trafik ışıklarının hayırlı olması temennisinde bulundu.

donerkavsaktrafikisiklari2016-1 donerkavsaktrafikisiklari2016-2 donerkavsaktrafikisiklari2016-3 donerkavsaktrafikisiklari2016-4 donerkavsaktrafikisiklari2016-5