OBEZİTE KONFERANSI SONRASINDA ACAR’I ZİYARET ETTİLER

• 19 Şubat 2016
OBEZİTE KONFERANSI SONRASINDA ACAR’I ZİYARET ETTİLER

Konferans sonrasında Başkan Saffet Acar’ı ziyaret ettiler.

Isparta Özel Şifa Hastanesi tarafından ilçemiz Park Ala konferans salonunda, Obezite hakkında yapılan konferans sonrasında Doç. Dr. Celal Çerçi, Operatör Dr. Yusuf Akdeniz ve Obezite Koordinatörü Özlem Kaya, Belediye Başkanı Saffet Acar’ı makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Doç. Dr. Çerçi, Operatör Dr. Akdeniz ve Koordinatör Kaya; Obezitenin neden olduğu hastalıklar ve obezite cerrahisi hakkında bilgilendirme konulu Park Ala salonunda yapılan konferans hakkında bilgilendirme yaptılar. Alınan bilgiye göre, konferansa katılanların; eczacıların, aile hekimlerinin ve obezite ameliyatı olan vatandaşların katıldığı öğrenildi. Yapılan görüş alışverişi ve istişare sonrasında ziyaret sona erdi.

sifa-hastanesizyrtt (2)sifa-hastanesizyrtt (1)