OLUŞAN SEL BASKININDA BELEDİYE BİRİMLERİ GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTI

OLUŞAN SEL BASKININDA BELEDİYE BİRİMLERİ GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTI

selcalisma1

OLUŞAN SEL VE SU BASKININDA BELEDİYE BİRİMLERİ GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTI

İlçemiz Dinar, 27 Mart 2015 Cuma günü ile 30 Mart 2015 Pazartesi günü arasında son yılların en yoğun yağmur yağışı ile karşılaşmıştır.

Belediye Başkanı Saffet Acar’ın talimatı ile İş Atölyesi Amirliğinin bütün araç ve personeli, İtfaiye Amirliğinin personeli, Kanalizasyon Arıza Amirliğinin personeli, Su Arıza Servisi personeli, fen işleri müdürlüğüne ait motopomplar ve özel idarenin vidanjörü aşırı yağan yağmurlardan oluşan su baskınlarını, bütün gün ve gece çalışarak su tahliye işlemi gerçekleştirmiştir.

Yapılan çalışmalarda önce ana hatlar boşaltıldı daha sonra okul yurtları başta olmak üzere bina bodrumlarında ki sular çekilerek tahliyesi yapıldı.

selcalisma2

selcalisma3