OSB ARALIK AYI MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISI

OSB ARALIK AYI MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISI

osab-toplanti-aralik21- (1)

DİNAR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISI

Afyonkarahisar Dinar Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu Aralık ayı toplantısını Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirdi. Toplantıya Dinar Kaymakamı OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa ŞAHİN, Dinar Belediye Başkanı OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Saffet ACAR OSB Müteşebbis Heyet Üyeleri, OSB Bölge Müdürü İbrahim ER, OSB Memuru Mehmet Paşa ORHAN ve OSB Mali Müşaviri Ahmet Nuri ATALAY katıldı.

Toplantı da OSB Denetleme Kurulu Raporu ve Yönetim Kurulu faaliyet raporu okunarak Müteşebbis heyet üyeleri tarafından onanmıştır. OSB mizin ve diğer konular hakkında görüş alışverişinde bulunarak toplantı sona ermiştir.

osab-toplanti-aralik21- (4) osab-toplanti-aralik21- (3)