OSB YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

• 01 Nisan 2016
OSB YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

DİNAR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

Afyonkarahisar Dinar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu 2016 yılı Mart ayı son toplantısını Kaymakamlık Makamında gerçekleştirdi. Toplantıya Dinar Kaymakamı OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa ŞAHİN, Dinar Belediye Başkanı OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Saffet ACAR OSB Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Hakan UYAN, OSB Yönetim Kurulu üyesi Nedim SOYALTIN, OSB Bölge Müdürü İbrahim ER, ve OSB Mali Müşaviri Ahmet Nuri ATALAY katıldı.

Toplantı da Aşağıdaki gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanmıştır.

Antalya da 14 – 17 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlenecek OSB’lerin kurumsal yapılarını güçlendirmek amacıyla OSB çalışanlarına çeşitli alanlarda verilen hizmet içi eğitimler kapsamında İnsan Kaynakları Yönetiminde İş Hukuku Uygulamaları eğitim programına OSB Bölge Müdürü İbrahim ER ve OSB Muhasebecisi Mali Müşavir Ahmet Nuri ATALAY’ın katılmaları, Bilim sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda hazırlanan Türkiye Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KUSİ) Strateji ve Eylem Planı kapsamında 2016 ilk toplantısına OSB Bölge Müdürü İbrahim ER’in katılması kararları alınıştır.

OSB mizin ve diğer konular hakkında görüş alışverişinde bulunarak toplantı sona ermiştir.

OSB31MART