• 26 Mart 2015

osmanyilmaz03

OSMAN YILMAZ 5. YILINDA UNUTULMADI

Dinar Belediye Sporda uzun yıllar top koşturan Osman Yılmaz, vefatının 5. yılında unutulmadı.

Dinar Belediye Spor oyuncusu Osman Yılmaz’ın vefatının 5. yıl dönümünde Belediye Başkanı Saffet Acar, Dinar Spor Kulüp Başkanı Fatih Karataş, Teknik Direktör Sabahattin Aksu, Dinar spor yönetim kurlu kadrosu; Muammer Mazlum, Ahmet Uğur, Mustafa Yıldız, Zabıta Müdürü H. Hüseyin Sarı ve Dinar Spor futbolcuları tarafından baba evi ziyaret edildi.

Ziyaret öncesi ilçemiz asri mezarlıkta Osman Yılmaz’ın kabrine Yeni Cami Din Görevlisi Adil Zengin öncülüğünde gidilerek dua edildi. Yapılan kabir ziyareti sonrasında Baba İzzet Yılmaz ve Anne Nazlı Yılmaz evinde ziyaret edildi.

Başkan Acar ve beraberinde bulunan heyet, Osman Yılmaz’ın vefatının 5. yıl dönümünde kendisini unutmadıklarını belirtti. Yapılan ziyaret sonrasında Anne Nazlı Yılmaz’a Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından üzerinde oğullarının ismi yazan forma hediye edildi. Yapılan programda duygulu anlar yaşandı. Acar, aileye ve sevenlerine sabırlar diledi.

osmanyilmaz02

osmanyilmaz01

osmanyilmaz04

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM