• 15 Temmuz 2015

OYUN PARKLARI VE SPOR ALETLERİ KURULUMLARI DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Saffet Acar’ın talimatı ve fen işleri müdürlüğü tarafından çocuk oyun parkı ve fitnes spor aletleri kurulumları devam ediyor.

Belediye ekipleri tarafından son olarak Otogar Mahallesi Denizli yolu üzerinde bulunan boş bir alana çocuk oyun parkı kurulmuştur. fitnes spor aletleri kurulumu yapılabilmesi içinde, makinelerin monte edileceği temeller kurulmuştur.

Fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından son olarak: Korubaşı Mahallesi Çağdaş Evler önü, Bağlar Mahallesi Akar Sokak, Yeni Mahalle Cami arkası, Dörtyol Mahallesi Öğretmen Evleri önü ve Aziz Park karşısı, Pancar Mahallesi Gönül Sokak,Ilıca Mahallesi Cengiz Topel Okulu karşısı, Korubaşı Mahallesi Özyuvam içi ve Santral Mahallesi Atatürk Okulu yanına olmak üzere toplam 9 adet çocuk oyun parkı – Bağlar Mahallesi, Üçlerce Mahallesi ve Pancar Mahallesinde de fitnes spor aletleri kurulumu yapılmıştır.

IMG_7716 ÇOCUKOYUNVEFİTNES (3) ÇOCUKOYUNVEFİTNES (2) ÇOCUKOYUNVEFİTNES (1)

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. birbilen dedi ki:

selamlar kolay gelsin.

park bahçeler konusundaki çalışmalar gayet güzel .fakat dikkat edilmesi gereken bir konu var.