OZAN KUL MERCAN, “GÜLE BENZİYOR” İSİMLİ ALBÜMÜNÜ ACAR’A TAKDİM ETTİ

OZAN KUL MERCAN, “GÜLE BENZİYOR” İSİMLİ ALBÜMÜNÜ ACAR’A TAKDİM ETTİ

OZAN KUL MERCAN, “GÜLE BENZİYOR” İSİMLİ ALBÜMÜNÜ

BELEDİYE BAŞKANI SAFFET ACAR’A TAKDİM ETTİ

Daha önce; kendisinin, Dinarlı Halk Şairi Süleyman Uysalın ve şair Raif Öztürk’ün şiirlerinden yaptığı bestelerini “Ozan Kul Mercan Türküleri” adıyla kitaplaştıran Ozan Kul Mercan; bu kitapta bulunan bestelerinden on beşini “GÜLE BENZİYOR” isimli bir albümde topladı.

Uzun çalışmalar sonunda, alt yapısı, kaydı ve CD’si tamamlanan albümünü sanat çevresiyle, Dinarlı hemşehrileri ile paylaşan ve büyük beğeni alan Ozan Kul Mercan, Dinar Yazarlar ve Şairler Kültür Derneği Üyesi ve Türk Ocakları Dinar Şube başkanı Raif Öztürk’le birlikte Dinar Belediye Başkanı Saffet ACAR’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette söz alan Ozan Kul Mercan “ Sayın başkanım, önce Dinarlı şairlerin şiirlerinden bestelediğim ve “Ozan Kul Mercan Türküleri” adını verdiğim türkü kitabımın Dinar Belediyesi Kültür Hizmetleri serisinden basımını sağlayarak bana destek verdiniz.

Bugün o kitabımdaki bestelerimden oluşan güzel bir türkü albümü ile huzurunuzdayım. Yine sizin destek ve katkılarınızla alt yapısı sağlam çok güzel bir albüm hazırladım. Basımı Dinar Belediyesi Kültür Müdürlüğünce sağlandı. Dinar adına güzel bir eser ortaya çıkardık. Şimdi size takdim etmek istiyorum. Beğeneceğinizi umuyorum. Bu vesileyle Dinar’da Dinar adına eser üreten arkadaşlara ve bana gösterdiğiniz yakın ilgiden dolayı hem şahsım hem ilçem adına çok memnun olduğumu, çok önemli bir kültür hizmeti yaptığınızı ifade ederek size teşekkür ediyorum.Sağ olun var olun..” dedi

Başkan Acar da yaptığı kısas konuşmada, “sizler güzel şeyler yapıyorsunuz, bizlerde ilçemizin kültürel değerlerini yaşatma, geliştirme ve tanıtma adına sizlere katkı sağlıyoruz. Bu konuda Dinar’ımz iyi yolda… Sanatçı olmak kolay değildir. Asıl ben size teşekkür ediyor ve kutluyorum. Başarınızın devam etmesini de yürekten arzu ediyorum,” dedi.

Ozan Kul Mercan’ın Dinar Belediyesi Kültür Hizmetleri serisinden basımı gerçekleşen “Güle Benziyor” isimli albümü sanat camiasına, Konservatuarlar, Güzel Sanatlar Liselerine Dinarı Tanıtım amaçlı gönderilecek. Ayrıca albümün bir kısmı Dinar’da türkü severlere dağıtılacak