• 19 Şubat 2015

sakaryalıöğrenciler2

SAKARYALI ÖĞRENCİLERE DİNAR BELEDİYESİ YARDIMI

İlçemize bağlı Eldere köyü mevkiinde meydana gelen hafif kusurlu kazada mahsur kalan öğrencilere Dinar Belediyesi yardım etti.

İlçemiz Eldere köyü mevkiinde buzlanma sonucunda bir öğrenci otobüsü kayarak orta refüje takıldı. Sakarya/Adapazarı Tansu Çiller Ticaret Meslek Lisesi Kız Futbol Takımı Antalya’dan müsabakalardan gelirken 18 kız öğrenci ve 2 Okul Yöneticisi Eldere Köyünde mahsur kaldı. Çevredekiler yardımıyla Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’a ulaşarak durumu bildirdiler.

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ın talimatı ile öğrenciler otobüsle kaza yerinden alınarak Park Ala Kafeye getirildi. Zabıta Müdürü Hasan Hüseyin Sarı gözetiminde öğrencilere çay, kahve ve yemek ikramı yapıldı. İkramların ardından öğrenciler Sakarya’ya uğurlandı.

sakaryalıöğrenciler4

sakaryalıöğrenciler3

sakaryalıöğrenciler5

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM