SALI PAZARINDAKİ DÜKKANLARIN ÇATI BAKIMI YAPILDI

SALI PAZARINDAKİ DÜKKANLARIN ÇATI BAKIMI YAPILDI

cati5

DÜKANLARIN ÇATI BAKIMI

İlçemiz Salı Pazarında bulunan depo tarzında ki dükkânların çatı bakımları Fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapıldı.

Kış mevsiminin başlaması ve yağışlı havaların yaklaşması nedeniyle Salı Pazarında bulunan dükkânların çatı bakımları Fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapıldı. Dükkânların çatı kısımlarında bulunan kırık kiremitler sağlamları ile değiştirildi. Saçak kısımların ise kırık perde tahtaları kaldırıldı.

cati4

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 7 YORUM
  1. Saffet Sancak dedi ki:

Başkanım ellerinize sağlık çalışmalarınızda başarılar dilerim izmirden selamlar

2. Barış Altan dedi ki:

Sayın başkanım izmire geldiğinizde bekleeriz çalışmalarınzda başarılar diler sağlıcakla kalın

3. MHPli Gençler dedi ki:

Başarılarınızın devamı dileklerimle

4. İzmirden dedi ki:

Başkanım harikasın

5. Denizlili dedi ki:

6. Sanem Öz dedi ki: