SEVGİLİLER GÜNÜNDE NİKAHLARI ACAR KIYDI

• 16 Şubat 2016
SEVGİLİLER GÜNÜNDE NİKAHLARI ACAR KIYDI

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde yaşayan ve evlenmek isteyen çiftler 14 Şubat Sevgililer Gününü seçti.

14 Şubat Sevgililer Günü münasebetiyle bu özel günde birbirlerine “evet” diyebilmek için Dinar Belediyesi Evlendirme Memurluğundan bir ay önceden randevu alan vatandaşların nikahlarını Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar kıydı. Nikah Memuru Bünyamin Öztürk, normalde Şubat ayında nikah yoğunluğu yaşamadıklarını ancak Sevgililer Günü’nde her yıl bir yoğunluk yaşadıklarını söyledi.

14 Şubat Sevgililer Günün sebebiyle bu özel günde nikahları kıyılan vatandaşlara Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ın özel hediyeleri vardı. Evlilik Cüzdanının yanı sıra Başkan Acar evlenen çiftlere bir çift fincan takımı ve özel buket çiçek hediye etti.

Nikah merasimlerinde bir konuşma yapan Başkan Acar; ” Bugün sevgililer günü ülkemizde olduğu gibi dünyada özel bir gün. Çiftlerimiz bu özel günde nikahlarını kıydırabilmek için aylar öncesinden randevu aldılar. Bizde onları bu düşüncelerinden dolayı tebrik ediyoruz. Bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.” dedi.

14-subat-nikah (1) 14-subat-nikah (2) 14-subat-nikah (3) 14-subat-nikah (4) 14-subat-nikah (5) 14-subat-nikah (6) 14-subat-nikah (7) 14-subat-nikah (8)