• 14 Ocak 2015

BEBEST1

SOSYAL SORUMLUK KAPSAMINDA 520 BEBEK SETİ VERİLDİ

Dinar Belediyesinin ‘Hoş Geldin Bebek’ isimli kampanyası devam ediyor.

2013 yılında Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından başlatılan ve 2015 yılında da sosyal sorumluluk olarak kampanya devam edecek. Kampanya kapsamında, ilçe merkezinde doğan ortalama 520 civarında bebek için ailelerine bebek seti verildi. Bebek seti içinde; kanguru, ana kucağı, ford bebe, bez çantası ve bebek altı değiştirme bezi bulunuyor.

Belediye tarafından en son bebek seti, Ela isminde kız çocuğu olan Bekir Ergüç’e verildi. Ergüç, kampanya nedeniyle Belediye Başkanı Saffet Acar’a teşekkür etti. Bebek sahibi olan vatandaşlar bebek seti alabilmeleri için bebeğin nüfus cüzdanı veya doğum belgesiyle müracaat edebilirler.