• 04 Haziran 2015

spk-mzn

SPK YİBO OKULU MEZUNİYET TÖRENİ

İlçemiz Sermaye Piyasası Kurulu Yatılı Bölge Orta Okulunda 2014-2015 eğitim ve öğretim dönemi mezuniyet töreni gerçekleşti.

Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması sonrasında Okul Müdürü Mehmet Ali Tuzcu tarafından açılış konuşması yapıldı. Program, okul birincisi Nurunnisa Yıldız’ın konuşması, plaket çakımı ve bayrak filama devir teslimi ile devam etti. Dereceye giren öğrencilere davetli protokol tarafından mezuniyet belgeleri ve ödülleri verildi. Okulun Görsel Sanatlar Dersi Öğretmeni Muhammet Selçuk ve Teknoloji Tasarım Öğretmeni İlnur Çınar’ın gözetiminde okul öğrencileri tarafından yapılan eserlerin sergi açılışı yapıldı. Program sonunda protokole, velilere ve öğrencilere okul yönetimi tarafından pilav ikramı yapıldı.

Sermaye Piyasası Kurulu Yatılı Bölge Orta Okulunda ki mezuniyet törenine Cumhurşyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken, Garnizon Komutanı Mutlu Tokmak, Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü ve veliler katıldı.

spk-mzn (2)  spk-mzn (3)

spk-mzn (4)