• 10 Aralık 2014

dsemn1

DİNAR DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜ

SEMİNERLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR..

SUÇ ÖNLEME,SUÇTAN KORUNMA VE BİREYSEL GÜVENLİK SEMİNERİ

Dinar Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından 09/12/2014 tarihinde Dinar Belediyesi Toplantı Salonunda ceza infaz kurumlarından salıverilen 35 yükümlüye “SUÇ ÖNLEME,SUÇTAN KORUNMA VE BİREYSEL GÜVENLİK”semineri verildi.

Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Emniyet Amiri Fuat AKTÜMEN, tarafından verilen seminere Dinar Denetimli Serbestlik Müdürü Bekir Güç, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Personelleri ve yükümlüler katıldı. Yaklaşık 1 saat süren seminerde konuşan Emniyet Amiri Fuat AKTÜMEN, slayt eşliğinde Suçun Tanımı,Suç ve Suçluluğu Etkileyen Faktörler,Suçun Önlenmesi ve Süreci,Suçtan Korunma ve Bireysel Güvenlik Tedbirleri hakkında bilgiler sundu.

Yükümlüler bu tür programlarla faydalı bilgiler edindiklerini ve bilinçlendiklerini dile getirerek, Dinar Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne  bu tür programları düzenledikleri için teşekkür ettiler.