SUÇIKAN HAVUZUNA 4 BİN ADET BALIK BIRAKILDI

• 29 Mart 2016
SUÇIKAN HAVUZUNA 4 BİN ADET BALIK BIRAKILDI

Dinar Suçıkan Park Tesislerinde bulunan havuza Başkan Saffet Acar tarafından 4 bin adet balık bırakıldı.

Asıl vatanı Japonya olan koi balıkları, halk arasında Japon sazanı olarak biliniyor. Dinar Belediyesine ait Suçıkan Park Tesislerinde yer alan büyük havuza 4 bin adet Koi cinsi balık bırakıldı. Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından büyük havuza her yıl sazan, alabalık ve koi türü bırakılıyor. Japonlar tarafından Sazan balıklarının evcilleştirilmişi hali olan koi balıkları, sert akıntı sulara karşı yüzmeleriyle biliniyor. Başkan Acar’a, tesis çalışanları ve müşterilerde balıkları suya boşaltmasında yardım etti. Alınan bilgiye göre, Antalya Akdeniz Su Ürünlerinden 3 bin adet faturalı koi balıklar alınırken, firma tarafından bin adet’te hediye edildi.

koi-balık-4bin (2) koi-balık-4bin (3) koi-balık-4bin (4)

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Veli KOCADAĞ dedi ki:

Yararlı bir proje olduğunu düşünüyorum.Emeği geçenleri yürekten kutlar,saygılar sunarım.

2. Veli KOCADAĞ dedi ki:

Emeğinizin karşılık bulması dileği başarılar dilerim.Saygılarımla…