TIP FAKÜLTESİ KAZANAN KARDEŞLERDEN ZİYARET

• 24 Ağustos 2016
TIP FAKÜLTESİ KAZANAN KARDEŞLERDEN ZİYARET

Tıp fakültesi kazanan kız kardeşler Belediye Başkanı Saffet Acar’a ziyarette bulundu. Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Gamze Yiğit ve Dumlupınar Üniversitesini kazanan Hatice Yiğit kardeşler Belediye Başkanı Saffet Acar’ı makamında ziyarette bulundular. Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Başkan Saffet Acar, Gamze ve Hatice Yiğit kardeşlere eğitim hayatı boyunca her zamana yanlarında olacağını ve destek vereceğinin mesajını verdi. Acar, Yiğit kardeşlere eğitim hayatında başarılar diledi.

TIP FAKÜLTESİ KAZANAN KARDEŞLERDEN ZİYARET1 TIP FAKÜLTESİ KAZANAN KARDEŞLERDEN ZİYARET2 TIP FAKÜLTESİ KAZANAN KARDEŞLERDEN ZİYARET3