TÜRK OCAKLARI DİNAR ŞUBESİ’NİN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

• 19 Haziran 2017
TÜRK OCAKLARI DİNAR ŞUBESİ’NİN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

MEVLAM RESTURANTTA YAPILDI

Ülkemizin en eski Sivil Toplum Kuruluşlarından birisi, bir kültür ve fikir Ocağı olan Türk Ocakları’nın Dinar şubesi; Mübarek Ramazan Ayı’nın feyiz ve bereketinden yararlanmak, Allah’a birlikte şükretmek, bir güzel geleneği dayanışma duygusu ile devam ettirmek amacıyla iftar yemeği düzenledi.

16 Haziran 2017 Cuma akşamı Dinar MEVLAM LOKANTASI’NDA gerçekleştirilen İftar Yemeğine, Evciler MHP İlçe başkanı Hurşit Çetin, Dinar MHP eski başkanlarından İdris Çevik, Gökçek Köyünden Kazım Çelik, Mustafa Gök, Osman Gülgeç, Evcilerden Hasan Basrı Karakaya, Ahmet Ölmez gibi gönül dostlarıyla birlikte çok sayıda üye ve üye yakını katıldı. Önceden planlanmış programı sebebiyle davete icabet edemeyen Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, dernek yöneticilerini arayarak kutladı ve “önceden planlanmış programım gereği nazik davetinize katılamıyorum. Teşekkür eder, katılımcı üyelerinize ve gönül dostlarınıza sevgi ve selamlarımı sunuyorum… Allah kabul etsin, inşallah hayırlara vesile olsun” dedi.

Şube başkanı Raif ÖZTÜRK’ün hoş geldiniz konuşmasından sonra; Mustafa Gök’ün okuduğu duanın sonunda iftarlar açıldı. Yemek sonunda çaylar içildikten sonra Gazi Yılmaz üyelerin, katılımcıların, gönül dostlarının, ülkemiz insanlarının birlik, beraberlik ve huzuru adına, güzel bir  dua etti ve aziz şehitlerimize ramet diledi. Ayrıca kahraman güvenlik güçlerimize de yüce Allah’ın yar ve yardımcı olmasını temenni etti. Şube Başkanı Raif Öztürk’ün katılımcılara teşekkürü sonunda iftar yemeği son buldu.