Vali Yıldırım’ın Katılımıyla İftar Programı Düzenlendi

• 30 Mayıs 2017
Vali Yıldırım’ın Katılımıyla İftar Programı Düzenlendi

Dinar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tertip edilen iftar programında Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Saffet Acar ve ilçe protokol üyeleri vatandaşlarla bir araya gelerek oruçlarını açtılar.
Dinar Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Serkan Ateş, İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç, İlçe Müftüsü Şahin Yaşar’ın da teşrif ettiği iftar programı birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirildi.
Gittiği her yerde birlik ve beraberliğe ve iftar sofralarının önemine değinen Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, “İnsanların birbirine yaklaştıran bu güzel sofraların kurulmasında katkısı ve emeği olan herkesten Allah razı olsun. Buradaki Hamiyetperver insanlarımız Ramazan ayında hayırlarını çoğaltıyorlar” dedi.
Herkesin Ramazanını da tebrik eden Vali Yılmaz, ” On bir ayın sultanı Ramazan ayının özündeki rahmet, Merhamet ve bereket ile hem gönüllerin kirlenmişliğini ve tozunu giderdiğine hem de şahlandırdığı sevgi, kardeşlik ve paylaşma duygularıyla toplumsal hayatın huzur ve barışına büyük katkı sağlar.Bolluğun, bereketin eksik olmadığı, birliğin, beraberliğin ve hoşgörünün arttığı bir Ramazan yaşanması diliyorum.
Bu ayda insanlar tuttukları oruçlarla hem bedenlerinin şükrünü yapmış, hem de aç ve yoksulların halini daha iyi anlamış olurlar. Bu nedenle Ramazan paylaşma ve dayanışmaya vesile olan bir aydır. İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan Ayı’nın ilçemize, ülkemize ve İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.