Yardım Sevenler Derneğinden Özel Tasarımlar

• 29 Şubat 2016
Yardım Sevenler Derneğinden Özel Tasarımlar

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Dinar Şube Başkanlığı yardıma muhtaç öğrenciler için satışa çıkarılacak olan kokulu taş ve kokulu sabun ürünlerini süs eşyası olarak tasarlamaya başladı. Derneğin hizmet binasında toplanan ve el emeği olan ürünleri tasarlayan Dernek üyeleri çalışmalarını gece gündüz hızlandırdı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yardım Sevenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aynur Toker şunlar söyledi, ‘İlçemizde öğrenciler yararına çalışmalarımıza başladık. Bayan üyelerimizle birlikte gece gündüz demeden el emeği göz nuru bu ürünleri tasarlıyoruz. Bu ürünlerimizin içerisinde kokulu taş ve sabunlar var. AYrıca vatandaşlarımızın isteği üzerine özel tasarımlı eşyalarda yapabiliriz. Özel günlerde, düğün, nişan, sünnet merasimi, doğum günü ve akla gelebilecek her türlü özel günlerde bu ürünleri isteğe göre tasarlayabiliriz. Amacımız ilçemizde bulunan öğrencilerin eğitimine maddi ve manevi olarak destek sunmaktır. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize bu konuda ne yapsak azdır’ dedi.

aynurtokker (1) aynurtokker (2) aynurtokker (3) aynurtokker (4)