YARDIM SEVENLER DERNEĞİNİN 40. YILI

• 20 Şubat 2016
YARDIM SEVENLER DERNEĞİNİN 40. YILI

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Dinar Şubesinin 40. yılı kuruluşu nedeniyle Dinar Belediyesine ve Kaymakamlığa ziyaret yapıldı.

Türkiye Yardım Sevenler Derneğinin 88., Dinar Şubesinin ise 40. yılı kuruluş yıl dönümü nedeniyle Dernek Başkanı Aynur Toker yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başkan Saffet Acar’a ve İlçe Kaymakamı Mustafa Şahine ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Dinar Belediyesine gelen Başkan Toker ve beraberinde bulanan heyet, Acar tarafından makamda ağırlandı. Türkiye Yardım Sevenler Derneği Dinar Şubesi Başkanı Aynur Toker, dernek tarafından yapılan aktiviteler hakkında Başkan Acar’ı bilgilendirdi. Alınan bilgiye göre, derneğin; maddi durumu olmayan genç kızlar için çeyiz yardımı, anneler gününde ve başka etkinliklerde yapılan satış ile elde edilen kazançla öğrencilere burs sağlandığı, maddi durumu zayıf olanlara kıyafet yardımı, huzurevinde bulunan yaşlılara gezi ve piknik etkinlikleri düzenlendiği öğrenildi. Yapılan ziyarette, 8 mart kadınlar günü dolayısı ile bir programın yapılacağı belirtildi. Türkiye Yardım Sevenler Derneği Dinar Şubesi Başkanı Aynur Toker, kısa süre önce Park Ala konferans salonunda Uluslararası Gerontoloji Ödülleri programında, huzurevi adına ödül almıştı. Başkan Acar, Türkiye Yardım Sevenler Derneğinin 88., Dinar Şubesinin ise 40. yılı kuruluş yıl dönümü kutlayarak başarılar diledi. Başkan Acar, Başkan Toker’e, belediye ve şahsım olarak her zaman yanınızdayım mesajı verdi. Yapılan ziyaret akabinde Başkan Toker ve beraberinde ki heyet, çelenk koyma programı sonrasında Kaymakam Mustafa Şahini makamında ziyaret etti.

yardım-sevenler-derneği40 (1) yardım-sevenler-derneği40 (2)

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Raif ÖZTÜRK Raif ÖZTÜRK dedi ki:

KIRK YILDIR DİNAR’IMIZA HİZMET VEREN AYNUR TOKER ABLAMIZA VE EKİBİNE YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.. ALLAH NİCE YILLAR DAHA SAĞLIKLI HİZMET VERMEK NASİP ETSİN……RAİF ÖZTÜRK