Yaz Okuluna Belediye Destek Verecek

• 03 Temmuz 2016
Yaz Okuluna Belediye Destek Verecek

Özel Dinar Ünal Yılmaz Koleji Müdürü Eğitimci Ünal Yılmaz Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ile yaz okulu etkinlikleri projeleriyle ilgili bazı görüşmeler gerçekleştirdi. Sosyal ve sportif faaliyetler olan yüzme kursları, Antalya Expo ziyareti gibi etkinliklerde ulaşım desteği verecek olan Dinar Belediyesi yaz okuluna katkıda bulunacak.

Özel Dinar Ünal Yılmaz Koleji Müdürü Eğitimci Ünal Yılmaz ziyaret programında yaptığı konuşmada kolejin kurulduğu günden bu güne öğrenci, veli ve okul üçlüsünün son derece iyi ilişkiler içerisinde olduğunu ve bu üçgen içerisinde de başarılı öğrenci yetiştirdiklerini kaydetti. Yaz okulu etkinliklerine de çok önem verdiklerini belirten Yılmaz, “Bu bağlamda öğrencilerimiz için belediye katkılarıyla yüzme kursu, Antalya gezi programı ve Atabey’de ata binme gibi çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Ayrıca okulumuz 25 Ağustos akşamı düzenlenecek olan Zafer Yürüyüşünde Dinar’ı temsil edecek” dedi.

Belediye Başkanı Saffet Acar ise, eğitime ve eğitimciye her zaman destek olduğunu, öğrencilerin en iyi şekilde yetişmeleri için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

ÜNALYLMZYAZOKULUDESTEKPRG