• 17 Aralık 2014

otog1

YENİ OTOGAR İÇİN İLK GÖRÜŞME YAPILDI

İlçemiz Denizli ve Yeni Çivril Yolu kavşağında bulunan İyaş Alışveriş Merkezi önünde bulunan alanda Yeni Otogar için yerinde inceleme yapıldı.

İyaş Alışveriş Merkezi önünde bulunan alanda Yeni Otogar için yerinde inceleme yapıldı. Belediye Başkanı Saffet Acar, Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, belediye personellerinden Şehircilik ve İmar Müdürü Mestan Gürgün, İnşaat Mühendisi Filiz Şen, Mimar Muhammed Said, beraberinde bulunan teknik ekip ve İyaş Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol tarafından İyaş AVM’nin de içinde olacağı Yeni Otogar için yerinde zemin incelemesi ve fizibilitesi yapıldı. Yapılan karşılıklı bilgi alışverişi ve istişare sonrasında projelendirme yapılarak taslak üzerinde tekrar görüşülmesi kararı alındı.

otog2

otog3