YENİ YIL İLE BİRLİKTE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI BAŞLADI

• 02 Ocak 2017
YENİ YIL İLE BİRLİKTE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI BAŞLADI

2017 Yılının ilk mesai saatiyle birlikte tüm birimlerde ki personelin katıldığı programda şehir içi temizlik çalışmaları yapıldı.

Belediye Başkanı Saffet Acar’ın talimatı, Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek’in koordinatı altında Puantör, zabıta, Park Bahçe, Atölye ve İtfaiye amirlerinin gözetiminde şehir içi temizlik çalışmaları yapıldı. Yeni yıl ile birlikte belediyeye yeni alınan işçilerinde olduğu tüm birimlerde çalışan ekipler bir araya geldi. Şehir içi, Ilıca -İstasyon yolu, Mehmet Çavuş Lisesi – Dörtyol arası, Dörtyol – Konyalı Cami – Opet arası ve İlçemizde bulunan parklarda, kanal, kaldırım ve sokaklarda temizlik çalışmaları yapıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Raif ÖZTÜRK Raif ÖZTÜRK dedi ki:

Sayın Zabıta Amiri Hüseyin Sarı’yı ve ekibini kutlarım. Dinar’a da bu yakışır…Hayırlı seneler…