• 17 Ağustos 2015

yolyapımüçkoldan (1)

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI ÜÇ KOLDAN DEVAM EDİYOR

Belediye ekipleri tarafından ilçemizde yol yapım çalışmaları üç koldan devam ediyor.

Fen işleri müdürlüğü ve belediye iş atölyesi amirliği tarafından, ilçemiz ana ve ara yollarında üç koldan yol yapım çalışmaları sürüyor. İstasyon ve Pancar Mahalleleri arasında bulunan kilitli taş yollara, sıkıştırıp ve sağlamlaştırmak için kum serimi belediye araç ve iş makineleri tarafından yapıldı. Cumhuriyet Mahallesinde ise belediye ekipleri tarafından kilitli parke taşı yapım çalışmaları devam ediyor. İlçemiz Sanayi Mahallesinde ise sıcak asfalt serim çalışması devam ediyor. Toprak Mahsulleri Ofisi, Eski Cezaevi, Dinar Anadolu Lisesi ve Salı Pazarı ve Odun Pazarı arasında kalan yolda sıcak asfalt serimi yapılarak yollar trafiğe açıldı. Asfalt ekipleri Atölye Amiri Atanur Sağlam koordinatında çalışmalarını sürdürürken, Sağlam’a bağlı diğer ekipler tarafından da tahribat gören yollarda sıcak asfalt yama işlemi yapılıyor.

yolyapımüçkoldan (2) yolyapımüçkoldan (3) yolyapımüçkoldan (4) yolyapımüçkoldan (5) yolyapımüçkoldan (6) yolyapımüçkoldan (7) yolyapımüçkoldan (8)