YOL GENİŞLETME VE KANAL KAPATMA ÇALIŞMALARI

• 31 Mart 2016
YOL GENİŞLETME VE KANAL KAPATMA ÇALIŞMALARI

İlçemiz Hürriyet Mahallesi Hürriyet Caddesi yol güzergahında bulunan alanda yol genişletme, kanal kapatma ve peyzaj çalışmalrı başladı.

Belediye Başkanı Saffet Acar ile birlikte  İmar ve Şehircilik Müdürü Mestan Gürgün ve Fen İşleri Müdürü Ali Özdemir’in de hazır bulunduğu çalışma noktasında ön inceleme yapıldı. İmar müdürlüğü ekipleri tarafından ölçümü yapılan yerleri belirlenen alan dahilinde çalışma başladı. Alan sınırları içerisinde bulunan kurumuş söğüt gövdelerinin söküm işlemi belediye iş makinesi ve ekipler tarafından başladı. SPK Okulu ile İstasyon arasında kalan su kanalı üzeri yakın zamanda belediye tarafından kapanmıştı. SPK Okulu önünden kalan alandan başlamak üzere belediye ekipleri tarafından, 125. Ana Okuluna kadar yol genişletme, kanal üzeri kapatma ve peyzaj çalışması yapacak. Su kanalına ise 500 korige boru döşenerek üzeri kapatılacak.

spk-125-yol-pyz (1) spk-125-yol-pyz (2) spk-125-yol-pyz (3)spk-125-yol-pyz-4 spk-125-yol-pyz-5 spk-125-yol-pyz-6 spk-125-yol-pyz-7